Over ons 2018-09-11T21:46:29+00:00

Wie zijn wij?

Fit-Benefits is een stichting die zich inzet voor de vitalere en gezondere levensstijl van Nieuwe Nederlanders. Dit doen we samen met onze partners: de werkgever, ouderen-  en sportbonden en de huisartsen. Nieuwe Nederlanders zijn mensen met een andere dan Nederlandse komaf, immigranten, expats en nieuwkomers.

De behoefte aan begeleiding en ondersteuning en het vinden van de juiste adressen blijkt soms nog steeds erg lastig. Door onze kennis en affiniteit met de doelgroep kunnen we gericht de nodige ondersteuning en begeleiding bieden. In samenwerking met of ondersteuning van de zorgverzekeraar zoeken we naar oplossingen om Nieuwe Nederlanders vitaler en gezonder te krijgen.

Wat willen wij?

Wij willen dat mensen een goede balans hebben tussen werk en leven en gezond in het leven staan. Gezonde mensen zijn doorgaans fitter en gelukkiger. Wij willen met name Nieuwe Nederlanders bewust maken van het belang van een goede gezondheid, ze stimuleren en de nodige persoonlijke ondersteuning bieden voor een gezondere levensstijl en het behoud ervan.